Zonsondergang bij de Reeuwijkse plassen

Soms moet ik er even tussenuit. Al is het maar een half uurtje – een klein beetje avontuur doet me altijd goed. Het was zaterdag. Ik had bootcamp gevolgd en we waren daarna lekker bij de Bagels en Beans wat gaan lunchen. Ik moest de dag erna mijn scriptie inleveren, maar op de een of andere manier had ik daar eigenlijk geen werk meer aan. Mijn vriend moest tanken en we besloten nog een stukje door te rijden. 30 kilometer om precies te zijn. De zonsondergang tegemoet.

Ik baalde eigenlijk een beetje omdat ik graag wat mooie foto’s wilde maken, maar de zon was bijna onder. Mijn vriend plantte de auto ergens random neer en het was echt super onromantisch. Ik liep te mokken en stelde na vijf minuten wandelen voor om terug te lopen naar de auto. Het was freaking koud. Maar toen kwam plotseling het mooie uitzicht, zagen we de zon achter de huizen wegzakken en was de wereld weer mooi. Ik was gelukkig. Daarom maken deze foto’s me blij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hier zie je de zon wegzakken. Het is een heel klein stipje – kun je ‘m ontdekken? Was dus eigenlijk uiteindelijk nog best een romantisch tripje…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mooiste persoon ter wereld! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een eindje verderop stonden de mensen zelfs al op het ijs! Hier durfde ik het echt nog niet aan, het was veel te dun en aan de randen zag je het water al opkomen. Toen we hierna wat gingen drinken in een café bleef de kroegbaas ook maar doorkletsen over hoe gevaarlijk het nu was op het ijs… Het zat ‘m kennelijk heel hoog!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Reeuwijk is altijd mooi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Januari 2017 | Reeuwijkse plassen | Foto’s: Jose de Raad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *