In Trans

Oké… Niet ín trans, maar óp de Trans. Daar heb ik nu een keer per week les. Hartstikke gezellig en vooral: hartstikke mooi. De Utrechtse binnenstad is mijn favoriete binnenstad. Vooral als je iets meer buiten de winkelgebieden loopt bij de Nieuwegracht en de Kromme Nieuwegracht (iemand bekend mee?). Ik schoot een paar supersimpele plaatjes van de Trans in de herfst. Het zonnetje scheen ein-de-lijk en ik ben bezig met mijn scriptie, dus ik kon wel wat afleiding gebruiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is ín de universiteit. Ik vind het altijd zo bijzonder dat al die binnentuinen in Utrecht verborgen liggen. Volgens mij moeten er een hele hoop zijn!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de gebouwen die je ziet, werken allemaal docenten. Er zijn hier niet echt klaslokalen, maar ik heb hier wel besprekingen met mijn scriptiebegeleidster.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ha, zie je de dom er tussenuit piepen? Volgens mij is dit de achterkant van het academiegebouw, waar iedereen z’n diploma krijgt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Je kijkt hier uit op de Nieuwegracht en de Krommenieuwegracht. Mijn twee favoriete grachten!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nieuwegracht

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hier piept zo de derrière van de Dom tevoorschijn, haha. Vond het meer grappig dan mooi. De weg wordt verbouwd dus je kunt er nu niet doorheen rijden, maar in deze straat heb ik ook wel colleges gehad.

22 november 2016 | Utrecht | Foto’s: José de Raad

One Comment Voeg uw reactie toe

  1. Denise schreef:

    Ah, Utrecht. Ik woon niet meer (in de provincie van) Utrecht, maar ik mis het nog wel steeds elke dag! Als ik weer eens terug ga naar Utrecht heb ik altijd het gevoel weer terug te zijn, thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *