In de dierentuin

Het was september en het was KNEITERwarm. Ik had gebootcampt in de ochtend, want dat doe ik op zaterdag graag (als het kan en ik niet met een kater in mijn nest lig). En toen gingen we… Naar de dierentuin! Niet met Laurens dit keer, alhoewel ik bijna altijd alles samen met hem doe, maar met een stel vrienden van de studentenvereniging. Het was ondanks de spierpijn hartstikke leuk. Ik had mijn camera mee en dat leidde tot een aantal hele leuke foto’s.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is gewoon hilarisch.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze foto vond ik eigenlijk een beetje zielig. De aap zat een beetje met een van mijn vriendinnen te flirten en het bleek een hele sociale aap te zijn. Toch zie je dat-ie er op deze foto even genoeg van heeft. Het lijkt me ook niet zijn om de hele dag achter een raam te zitten. Al die mensen die ertegenaan lopen te kloppen en te bonken…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ze trekken zich ook echt niks van je aan, he!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit was een van mijn favoriete foto’s van de hele dag. Het ligt valt zo mooi op die ooievaar zodat je alleen zijn silhouet ziet. Jammer van dat net alleen. Raar woord is dat eigenlijk, silhouet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pelikaan? Ik hou van vogels. Reken er maar op dat ik binnenkort naar Avifauna ga om daar een aantal mooie plaatjes te schieten. maar dan moet het wel echt wat mooier weer zijn, hoor!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haha, deze knakker kijkt alsof-ie zit te poepen en ik per ongeluk de deur open doe.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kijk dit prachtige beest! Ik zag laatst een filmpje van Sanny Zoekt Geluk waarin ze giraffen ging voeren. Ze vertelden dat giraffen al superlang op aarde rondlopen, maar dat het niet zulke intelligente dieren zijn. Maar dat het dus toch wel knap is dat ze zo lang hebben kunnen overleven. Als ik deze foto zie, snap ik helemaal wat ze bedoelt. Jullie?

3 september 2016 | Amersfoort | Foto’s: José de Raad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *