Duitsland 2.0

Foto’s die me een goed gevoel geven. Deze foto’s had ik nog niet met jullie gedeeld en dat vond ik toch een beetje zonde. Duitsland is een stuk mooier dan mensen denken. Deze fotos zijn voornamelijk gemaakt in het Duitse Trier en in de Waldeifel.

Soms hebben mensen toch nog steeds een beetje een nare bijsmaak bij het idee van een vakantie in Duitsland. Bier, braadworst en wintersport en daarmee houdt het eigenlijk wel op. Maar als ik aan Duitsland denk, dan denk ik aan Moezelwijnen en gezellige “Gutbürgerliche” schnitzelrestaurants en de enorme supermarkten die ze daar hebben. OK, ik denk eigenlijk alleen maar aan eten, haha! Dat zie je misschien niet terug op deze foto’s, want ik heb geen enkele foto van eten gemaakt. Dat doe ik eigenlijk gewoon niet zoveel. Misschien dat ik een keer een week lang mijn avondeten fotografeer… En er een artikel van maak. Maar ik weet niet echt of die foto’s dan zo mooi worden met die duisternis. Ach, ik kan het altijd proberen. Ik dwaal af. Tijd voor de foto’s!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wie houdt er niet van bloemen? Wij hebben bijna altijd bloemen in huis en zo’n marktkraam als deze laat mijn hart altijd iets sneller kloppen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Porta Nigra, maar eigenlijk was-ie altijd geel. De zwarte aanslag komt van luchtvervuiling. Ja mensen: dat ademen we gewoon in.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Malberg
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyllburg
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mürlenbach

Duitsland | Augustus 2016 | Foto’s José de Raad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *